VANA-navettasuunnittelu auttaa maidontuottajaa laskemaan kokonaiskustannukset tarkasti

 

 

VANA-navettasuunnittelu on suomalainen laatupalvelu, ja se auttaa maidontuottajaa laskemaan kokonaiskustannukset hyvin tarkasti. VANAn omat navettasuunnittelijat tuntevat työnsä ja osaavat asiansa.

Kun ajatuksissasi on rakentaa uusi navetta, VANA-navettasuunnittelu käynnistää  projektin kanssasi. Voit toteuttaa suunnitelman tilallesi sopivana aikana VANA valmisnavettana tai rakentaa itse.

Navetan suunnittelu aloitetaan toiminnallisesta suunnitelmasta. Toiminnallisen suunnitelman pohjana käytetään lypsykarjatilan nykytilanteen huolellista selvitystä.

VANA tarjoaa nyt ainutlaatuisen 3D-suunnittelupalvelun

VANA-suunnittelu on Suomen nopeinta ja edistyksellisintä navetan suunnittelua. Siksi voimme tarjota palvelun erittäin kilpailukykyisesti. VANAlla on vuosien kokemus nykyaikaisista asema- ja automaattilypsyllä toteutettuista pihatoista. Meille tuttuja ovat kaikki yleisesti käytössä olevat lypsyratkaisut. Osaamme antaa tarkkaa tietoa myös kustannuksista, koska suunnittelijoilla on käytössä Suomen johtavan navetta-rakentajan erilaisten VANA -ratkaisujen toteutuneet kustannukset.

VANA näyttää navettasi! VANA täyttää toiveesi.

Suunnittelu ei sido VANA Valmisnavettaan

Suunnittelupalvelumme käyttö ei sido asiakasta VANA Valmisnavettaan, vaan asiakkaallamme on vapaus kilpailuttaa hanke suunnittelun valmistuttua. Kilpailuttaminen on usein myös rahoituksen saamisen ehto.

Lue seuraavaksi: Navettasuunnittelun vaiheet