Asiakasta kuunnellen – Onnistunut lopputulos lähtee kuuntelemisesta

Vaikka VANA Valmisnavetalla on kolme toimivaa ja kustannustehokasta tyyppinavettaa, on perin harvinaista toteuttaa kahdelle eri maatilalle kaksi samanlaista navettaa. Jokainen maatalousyritys, karja ja yrittäjä ovat erilaisia ja ainutlaatuisia. Siksi onnistunut lopputulos lähtee kuuntelemisesta. Kuuntelemisella emme tarkoita pelkästään, että olemme hiljaa sinun puhuessasi. Kuuntelemalla asetumme sinun asemaasi: teemme muistiinpanoja, mietimme ja puntaroimme tilanteesi ja otamme suunnittelussa ja rakentamisessa toiveesi huomioon. Asiakasta kuunnellen!

Juuri sinulle sopivana

Meille maatilayrityksen arki ja realiteetit ovat hyvin tuttuja. Siksi toteutamme VANA Valmisnavettasi tai minkä tahansa maatilan rakennuksen oikean kokoisena ja tilasi kehittämisen lähtökohtiin sopivilla teknisillä ratkaisuilla – kaikki tämä kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki rakennustekniset ratkaisut – niin teräs, betoni kuin puu, ovat meille tuttuja.

Rakennamme kaikki maatilan rakennukset niin, että niissä on maailman parhaat tilan tuotantoon suunnitellut elementit, koneet ja laitteet ja että ne vastaavat kaikilta osin tuottajan toiveita.

Suomen parhaat maatila-asiantuntijat kuuntelevat hiljaisimmankin toiveesi ja toteuttavat sen piirulleen ajatustesi mukaan rakentamisen realiteetit vankasti mielessä. Sinä päätät, kuka toimittaa runkorakenteet.  Sinä päätät, mitkä laitteet tai kalusteet tilallesi asennetaan. VANA on aina joustava rakentajakumppani.

Haaveista tuotantoon